News

A Night At The Zoo

A Night At The Zoo
19 mei 2018 20:00 t/m 04:00

Twee area’s met de beste dj’s en de lekkerste muziek op een beestachtige locatie! Dit unieke evenement mag je niet missen!

Main:
ROOG
Emiel Roché
Ruben Vitalis
Mike S
Chris Scott
Miss Melody
Greyhawk

Area 2: Hosted by Hotsenses Records
Telussa & Tijssen
Jack Black & Expectaz
Mario Rivano
Tony Da Groove
Salvador Deep
Frenckel

(Line-up is nog niet compleet)

Tickets: http://eventix.nl/event/30834

Van iedere verkochte ticket doneren wij €2,50 aan “Het Berenbos” in Ouwehands Dierenpark. Hier worden mishandelde en misbruikte beren opgevangen. Meer info: www.bearsinmind.org/Project/Het-Berenbos.

Early bird: € 22,50
Early bird VIP: € 32,50 (Uitverkocht)

Regular: € 29,50
Regular VIP: € 39,50 (Uitverkocht)

VIP houdt in dat je wordt bediend dus je hoeft niet naar de bar. Verder is er een fruit & candy bar in het VIP-gedeelte.

Dresscode:
Voor de eerste editie is de dresscode niet verplicht, maar wij stellen het enorm op prijs als onze gasten zich aan het thema “Zoo” houden. Voel je vrij om een beestachtige outfit te dragen!

Extra info:
groepen mannen en mannen alleen kunnen geweigerd worden aan de deur. Bij twijfel is het raadzaam om je van te voren aan te melden.

Parkeren:
Er is bewaakt parkeren gedurende het gehele evenement. Vanaf de parkeerplaats is er een directe route (afgezet met hekken) naar het evenement. Kosten: € 5,- per auto.

Let op:
Toegang tot het evenement met ticket is tot 23:00. Deurverkoop zal ook tot 23:00 zijn. Ben je iets later of heb je vragen? Stuur ons een mail naar emiel@lovecirque.nl of een facebookbericht.